design img

Szolgáltatások

Szolgáltatások - img
A jó bornak is kell a cégér!

A jó bornak is kell a cégér!divider icon

Borcímkék

Ahogyan a mondás is tartja: A jó bornak is kell a cégér! 

Éppen ezért nem mindegy hogy milyen köntösbe bújtatjuk munkánk gyümölcsét. A vásárló legtöbb esetben, elsőként egy bolt polcán, vagy egy webáruház katalógusában találkozik először a termékünkkel.

Több száz, vagy akár ezer palackot lát maga előtt, és felmerül a kérdés hogy melyiket emeli le a polcról, és mi alapján dönti el, hogy melyiket fogja megvásárolni hiszen először még  csak a látvány dominál.

Egy figyelemfelkeltő boros címke, egy egyedi megjelenés, egy érdekes tapintás hamar eldönti melyik bor kerül az esti vacsora mellé, az asztalra. 

Több technológia is elérhető, hogy egy boroscímke kitünjön a többi közül. 

Dombornyomás: 

Képi elemek és betük domborítása a nyomathordozó felületéből forma segítségével. 

Prégelés: 

Valódi fémes hatású felületet a nyomaton csak metalizált címkével, cold foil alkalmazásával vagy prégeléssel (meleg fólianyomás) érhetünk el. Itt egy nyomóforma viszi fel a választott grafikát.
Prégelés során egy forma segítségével, hőre és nyomásra leváló színes fóliával nyomják meg a nyomathordozót a kívánt felületen.

Prégelés és domborítás: 

A két technológiát ötvözni is lehet, így egy prémium megjelenésű egyedi boroscímkét tudunk készíteni. 

A felhasználói élmény a vizualitással kezdődikdivider icon

Sörcímkék

Márkát építeni, felhasználói élményt teremteni vizuális kreativítás nélkül lehetetlen. Még mielőtt a pohárba, korsóba töltenénk a gyöngyöző nedüt a vásárló elöször a palackkal találkozik, melyet a kezébe vesz és szemlél és megcsodál. 

Ez az első találkozás, mely megismételhetetlen! 

Ha a látványtól és az ízleléstől azt az élményt kapja a vásárló amit remél, akkor legközelebb már automatikusan tudja, hova kell nyúlni a polcon, messziről látja az egyedi megjelenést, melyet akarva, akaratlanul is megjegyzett. :-) 

A papír, a műanyag és az ázásgátló réteggel ellátott papíron kivül, van lehetőségünk metalizált alapanyagot is használni. A különleges hatású, speciális metalizált anyaggak ellátott nyomathordozóra készített címke, exkluzív látványt nyújt a felületeken. 

A felhasználói élmény a vizualitással kezdődik

divider icon

Változó adatú címkék

A digitális technológiának köszönhetően, mennyiségtől függetlenül, egy tekercsen belül, változó/különböző adatokkal ellátott címke is nyomtatható. Egyedi vonalkóddal megjelölt, limitált szériás címkék is készíthetőek. 

Az egyszerű vonalkódtól az esküvőn, vagy rendezvényeken felhasználható minőségi címkéken ugyanúgy használható ez a technólógia