design img

Szolgáltatások

Szolgáltatások - img
A jó bornak is kell a cégér!

A jó bornak is kell a cégér!

Borcímkék

Ahogyan a mondás is tartja: A jó bornak is kell a cégér! 

Éppen ezért nem mindegy hogy milyen köntösbe bújtatjuk munkánk gyümölcsét. A vásárló legtöbb esetben, elsőként egy bolt polcán, vagy egy webáruház katalógusában találkozik először a termékünkkel.

Több száz, vagy akár ezer palackot lát maga előtt, és felmerül a kérdés hogy melyiket emeli le a polcról, és mi alapján dönti el, hogy melyiket fogja megvásárolni hiszen először még  csak a látvány dominál.

Egy figyelemfelkeltő boros címke, egy egyedi megjelenés, egy érdekes tapintás hamar eldönti melyik bor kerül az esti vacsora mellé, az asztalra. 

Több technológia is elérhető, hogy egy boroscímke kitünjön a többi közül. 

Dombornyomás: 

Képi elemek és betük domborítása a nyomathordozó felületéből forma segítségével. 

Prégelés: 

Valódi fémes hatású felületet a nyomaton csak metalizált címkével, cold foil alkalmazásával vagy prégeléssel (meleg fólianyomás) érhetünk el. Itt egy nyomóforma viszi fel a választott grafikát.
Prégelés során egy forma segítségével, hőre és nyomásra leváló színes fóliával nyomják meg a nyomathordozót a kívánt felületen.

Prégelés és domborítás: 

A két technológiát ötvözni is lehet, így egy prémium megjelenésű egyedi boroscímkét tudunk készíteni. 

A felhasználói élmény a vizualitással kezdődik

Sörcímkék

Márkát építeni, felhasználói élményt teremteni vizuális kreativítás nélkül lehetetlen. Még mielőtt a pohárba, korsóba töltenénk a gyöngyöző nedüt a vásárló elöször a palackkal találkozik, melyet a kezébe vesz és szemlél és megcsodál. 

Ez az első találkozás, mely megismételhetetlen! 

Ha a látványtól és az ízleléstől azt az élményt kapja a vásárló amit remél, akkor legközelebb már automatikusan tudja, hova kell nyúlni a polcon, messziről látja az egyedi megjelenést, melyet akarva, akaratlanul is megjegyzett. 

A papír, a műanyag és az ázásgátló réteggel ellátott papíron kivül, van lehetőségünk metalizált alapanyagot is használni. A különleges hatású, speciális metalizált anyaggal ellátott nyomathordozóra készített címke, exkluzív látványt nyújt a felületeken. 

A klasszikus lakkozás mint felületkezelés mellett lehetőség van vékony matt vagy fényes lamináló fólia használatára, ami prémium megjelenést és maximális védelmet nyújt a címkének.

Ázásgátló réteggel is ellátható bármilyen papír alapanyag, így nem fog leázni a sörös vagy boroscímke sem az üvegről.

A felhasználói élmény a vizualitással kezdődik

Változó adatú címkék

A digitális technológiának köszönhetően, mennyiségtől függetlenül, egy tekercsen belül, változó/különböző adatokkal ellátott címke is nyomtatható. Egyedi vonalkóddal megjelölt, limitált szériás címkék is készíthetőek. 

Az egyszerű vonalkódtól az esküvőn, vagy rendezvényeken felhasználható minőségi címkéken ugyanúgy használható ez a technológia.

Vegyipari és élelmiszeripari címkék

Vegyipari és élelmiszeripari termékek cimkéinek széleskörű gyártása a kis darabszámtól kezdve a nagy mennyiségekig. 

Gyógyszeripari címkék

Minőségi tanúsítvánnyal ellátott és színhelyes címkék készítése magas minőségben. 

A címkék változó adattal (sorszám, vonalkód qr kód) is elláthatóak. Akár egy tekercsen belül, címkénként is változhat az adat.

Láthatatlan a szemnek, látható az UV fénynek!

Rejtett termékvédelem

Láthatatlan a szemnek, látható az UV fénynek!

A modern megoldásoknak köszönhetően a termékvédelem egyedi módon elérhető. Egy tekercsen belül azonos, vagy címkénként változó biztonsági védelmet nyújt, mely csak UV fény alatt látható. 

Láthatatlan a szemnek, látható az UV fénynek!

Kaparós címkék

Érje el végtelen desing lehetőséget és digitális rugalmasságot az egyetlen digitális kaparós megoldással a piacon. 

Többrétegű/booklet címkék

A többrétegű címkék, avagy a booklet címkék használata lehetőséget biztosít korlátozott helyen, nagy mennyiségű szöveg elhelyezésére. 

Nyomatlan és tónuscímkék

Nyomatlan és tónuscímkék teljes palettáját elkészítjük tekercses kivitelben, raktáron lévő több ezer vágóeszköz segítségével.

Többféle alapanyagtípussal dolgozunk: papír, műanyag, thermo, transzparens, kreatív anyagok és fémgőzölt anyagok stb.